Web Analytics

Miuțescu va conduce delegația PNL Argeș la funeraliile Regelui Mihai I

de | 14.12.2017 13:47 | Actualitate

miutescuDupă accidentul vascular cerebral suferit în urmă cu două săptămâni, liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, revine în viața publică pentru a conduce delegația liberalilor argeșeni la funeraliile Regelui Mihai I de la Curtea de Argeș. Adrian Miuțescu a fost externat de la Spitalul Colentina din București, se află sub tratament la domiciliu și se simte mai bine.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL Argeș, Gelu Tofan, delegația partidului va fi una numeroasă, președintele PNL la nivel național, Ludovic Orban, confirmând că va fi prezent sâmbătă, la Curtea de Argeș.
„Regele nostru s-a întors definitiv acasă. Într-adevăr, s-a întors pentru ultima dată, iar noi, Partidul Național Liberal, din respect pentru cel care a fost Majestatea Sa Regele Mihai, suntem hotărâți și trebuie, suntem obligați, să participăm la ceremoniile care au loc în acest moment la catafalcul Regelui Mihai. Vom fi prezenți sâmbătă la funeraliile de la Curtea de Argeș, printr-o delegație condusă chiar de președintele nostru Adrian Miuțescu, în pofida faptului că a trecut printr-un moment mai greu, dar este sănătos și va participa cu o delegație a Biroului Politic Județean. Va fi însoțit de marile organizații ale noastre din județ: Curtea de Argeș, Pitești, Costești, Topoloveni, Câmpulung. Chiar dl Ludovic Orban a confirmat prezența la ceremonia de înmormântare de sâmbătă“, a declarat Tofan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii