Web Analytics

Miuțescu: „Îl felicit pe Emanuel Soare pentru cum a făcut față loviturilor injuste venite de la ziariștii Realitatea TV”

de | 13.09.2020 14:54 | Actualitate, Politica si Administratie

PNL Argeș a transmis un comunicat de presă în care îl felicită pe Emanuel Soare, candidatul liberal pentru președinția Consiliului Județean Argeș, pentru prestația de la Realitatea TV.

„Zilele trecute s-a încercat o lovitură mediatică nedreaptă la Realitatea TV împotriva candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Argeș, Emanuel Soare. Ziaristul de serviciu, secondat de Anca Alexandrescu (fostă consilieră a lui Liviu Dragnea), au încercat să-l atace pe liberalul Emanuel Soare în fel și chip, aceștia nereușind decât să se facă de rușine, întrucât au primit răspunsuri coerente, pertinente și argumentate, ceea ce i-a determinat să-și înghită, în final, propriul venin.
Au încercat să-l atace pe Emanuel Soare pe partea fluenței în vorbire, acuzându-l că citește răspunsurile de pe o foaie de hârtie. ”Nu citesc – a răspuns Soare – sunt în campanie electorală, am tras mașina pe dreapta ca să vorbesc cu dumneavoastră.” Au încercat să insinueze că omul și-a făcut casă și și-a cumpărat mașină după ce a devenit prefect de Argeș. Emanuel Soare a răspuns că toate au fost făcute înainte de intrarea în politică, din munca sa la Universitatea Pitești.
“L-au acuzat că a devenit funcționar public, ”pe ușa din dos”. Și Soare le-a explicat că legea a fost respectată în totalitate și că n-a existat niciun viciu procedural. Ca și cum un tânăr n-ar trebui să intre în politică decât cu acordul lor, l-au luat de sus întrebându-l ce-i trebuie politică și candidatură la Consiliul Județean Argeș, nu avea un post bun la Universitate? De parcă un om care decide să intre în politică ar avea nevoie de acordul lor. Au amintit de așa-zisa plângere penală pe care i-ar fi făcut-o PSD pentru abuz în serviciu pentru că nu l-a demis pe viceprimarul Sorin Apostoliceanu. Iar Emanuel Soare a răspuns că acea plângere penală nici măcar nu a existat, a fost doar un fake-news rostogolit pe piață de PSD, el fiind în cadrul legal, iar Apostoliceanu a demisionând din funcția de viceprimar. L-au atacat pe partea doctoratului. De ce l-a făcut în Chișinău și nu în altă parte. Emanuel Soare a explicat că a făcut acest doctorat cu cel mai mare specialist în științele educației din România, specialist care a luat coordonare de doctorate în Republica Moldova, nu în București, așa că l-a urmat în Moldova”, a declarat președintele PNL, Adrian Miuțescu.
Pe scurt, atât ziaristul de serviciu de la Realitatea TV, cât și Anca Alexandrescu au fost nevoiți să-și înghită cuvintele în fața lui Emanuel Soare. Mai mult, aceștia s-au făcut de râs, sugerându-i lui Emanuel Soare să vorbească mai rar, dând de înțeles că nu pot ține pasul cu el. Este adevărat că Emanuel Soare formula idee după idee, extrem de precis și de coerent, încât interlocutorii săi nu puteau ține pasul cu el.
“Îl felicităm pe Emanuel Soare pentru modul în care a făcut față acestor lovituri injuste și pentru eleganța de care a dat, încă o dată, dovadă”, a conchis președintele Adrian Miuțescu.
Departamentul de Comunicare al PNL Argeș

Comandat de Partidul Naţional Liberal, Filiala Argeş, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii