Web Analytics

Miuțescu: „Domnul Klaus Iohannis a fost și este cel mai bun candidat”

de | 10.11.2019 22:14 | Actualitate

Bucurie mare la sediul PNL Argeș după victoria lui Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale.
„Ne bucurăm foarte mult că ceea ce noi am spus în ultima perioadă se confirmă și anume că domnul Klaus Iohannis a fost și este cel mai bun candidat și că va fi noul președinte al României. Ne bucurăm și ne confirmă acest rezultat că românii și argeșenii își doresc o Românie normală, o Românie cu o infrastructură serioasă, cu autostrăzi, cu spitale moderne, cu învățământ bine pus la punct, ceea ce și noi ne dorim și am spus-o și în campanie… Și nu numai că o spunem, dar o vom și pune în practică. Sperăm că parteneriatul între noul guvern Orban și Klaus Iohannis va fi unul de succes și un lucru foarte bun pentru România”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeș, liderul filialei județene a PNL, Andrian Miuțescu.

Miuțescu și-a exprimat speranța ca și la nivel de județ pentru candidatul susținut de PNL procentul să fie la fel de bun ca în sondajele făcute la nivel național.
„Nu avem rezultatele sondajelor pentru județul Argeș, dar probabil că după ora 24.00 vom vedea și situația din județ. Sperăm că față de rezultatele de la europarlamentare, scorul pe care-l vom obține în Argeș să fie mai bun și în felul acesta să confirmăm și noi, ca filială a PNL, că suntem în creștere și vom fi în continuare în creștere. Sperăm ca la alegerile locale să obținem un rezultat foarte bun și după 30 de ani, PNL să poată prelua și administrația județului Argeș și să fim într-adevăr capabili să demonstrăm că putem face mai mult și mai bine decât PSD”, a mai declarat Adrian Miuțescu.

„Infrastructura de partid era mult mai bine mobilată la PSD”

Întrebat dacă se aștepta ca în primul tur, pe locul II să se situeze candidatul PSD, Adrian Miuțescu a răspuns:
„Sincer să vă spun, mă așteptam ca Dăncilă să fie pe locul 2, pentru că infrastructura de partid era mult mai bine mobilată la PSD, deci din punctul ăsta de vedere, lucrurile n-au cum să nu se vadă, dar vă pot spune că după calculele și numărătoarea finală, nu va mai fi chiar asta diferența între locul 2 și locul 3. Cred că Barna se va apropia mai mult de Dăncilă și va fi undeva la 18 %, iar Dăncilă în jur de 21%”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii