Miuţescu: „Din fericire, argeşenii văd cine construieşte şi cine distruge”

de | 4.06.2020 13:15 | Politica si Administratie

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Argeș, Argeșul a devenit un județ privilegiat din perspectiva dezvoltării sale viitoare, după ce trei proiecte de mare importanță au fost îndeplinite, respectiv semnarea contractului de finanțare pentru construcția tronsonului 5 Pitești-Curtea de Argeș al autostrăzii Sibiu-Pitești, semnarea contractului de finanțare pentru expertiza proiectului de reabilitare a Gării Regale din Curtea de Argeș și inaugurarea Muzeului Național „Brătianu”.
„În decurs de o lună, toate aceste proiecte au devenit realitate și nu ar fi fost posibile fără implicarea președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, și a premierului Ludovic Orban. Acesta este un lucru cert, indiferent ce spun detractorii. Vizitele prim-ministrului Ludovic Orban în județul nostru au arătat încă o dată că iubește Argeșul și că acordă o atenție deosebită dezvoltării sale economice, infrastructurii și culturii. Niciodată în istoria Argeșului un premier nu a vizitat județul de trei ori la rând, în decurs de câteva săptămâni. Acest lucru dovedește susținerea pe care o avem din partea domnului Ludovic Orban pentru îndeplinirea proiectelor noastre. Fiecare vizită a premierului a adus ceva bun pentru județul Argeș, fie că vorbim de autostrada Sibiu-Pitești, fie că vorbim de Uzina Dacia, fie că vorbim de Muzeul Național «Brătianu» sau de gara din Curtea de Argeș. Ludovic Orban este un prieten apropiat al județului Argeș și un susținător al proiectelor noastre de dezvoltare”, a declarat Adrian Miuțescu, președinte PNL Argeș. „Dacă noi muncim să dăm Argeșului o glorie pe care o merită, opoziția nu face decât să arunce în ridicol și să batjocorească munca unor oameni care cred într-un Argeș puternic și dezvoltat. Sunt total dezamăgit de atitudinea defăimătoare a liderilor PSD Argeș, care aplică o politică nebunească de blocare a dezvoltării județului Argeș. Dacă noi construim, ei au înțeles că trebuie să dărâme. Dacă noi comunicăm cu opinia publică, ei au înțeles că trebuie să manipuleze. Din fericire, argeșenii văd cine construiește și cine distruge, iar cele trei proiecte, Tronsonul 5 al autostrăzii, Gara Regală din Curtea de Argeș și Muzeul Național «Brătianu», sunt o dovadă clară că proiectele liberale aduc dezvoltare și prosperitate județului Argeș”, a precizat liderul PNL Argeș.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. esti mafiot jegos corupt,care si batut joc de pnl arges si isi bate care a pus toate scursurile pe functti ,si ti ai batut joc de munca unor oamnei de buna credinta fi blestemat tigan imputit si sa te mancance puscaria,