Web Analytics

Miuţescu: „Candidatul PNL cred că va sta mai bine în sondaje decât candidatul USR”

de | 27.02.2020 13:25 | Politica si Administratie

# „Dacă s-a înscris unul mai devreme, nu înseamnă că acela câștigă competiția. Nu ne intimidează că s-a înscris x sau y”, mai spune președintele PNL Argeș

În curând, PNL va desemna candidatul pentru șefia Primăriei Pitești, promite liderul liberalilor argeșeni Adrian Miuțescu. În cursa internă a PNL concurează notărița Ana Stan, medicul Tiberiu Irimia, omul de afaceri Mihai Coteţ și inginerul Alexandru Tudan.

„Candidații liberali vor fi anunțați pe 7-8 martie”

„Există un termen ca până pe 7 martie, toți candidații la nivel național pentru reședințele de județ să fie desemnați și aprobați în Biroul Executiv. Această problemă se discută în perioada aceasta și urmează să fie anunțați până pe data de 7- 8 martie”, a declarat Miuțescu pentru Jurnalul de Argeș. Acesta a mai spus că sondajul realizat în Pitești a fost finalizat, iar rezultatele acestuia contează la desemnarea unui candidat.
Având în vedere că Ionuț Moșteanu (candidat USR), Dănuț Dinu (din partea PMP) și Cătălin Gherzan- președinte al organizației ALDE Pitești și-au anunțat deja candidatura, l-am întrebat pe Adrian Miuțescu dacă amânarea nominalizării candidatului PNL e de natură să afecteze strategia și imaginea partidului. „Nu dăunează, depinde de calitatea și valoarea candidatului, iar noi vrem să facem acest lucru după o analiză foarte bine gândită și să desemnăm exact persona care are cele mai mari șanse să câștige Primăria. Noi nu facem o competiție, care se înscrie primul, ci competiția trebuie să fie aceea legată de valoarea candidatului, de capacitatea lui, de notorietatea lui, de programul lui și de exact ce va propune el pentru Pitești. Dacă s-a înscris unul mai devreme, nu înseamnă că acela câștigă competiția sau că ne afectează pe noi, ne imtimidează că s-a înscris x sau y”, a răspuns Miuțescu.

„Dacă USR și candidatul lor vor dori să-l sprijine pe cel al PNL, suntem deschiși la o colaborare, putem discuta”

Iată cum vede Adrian Miuțescu și o eventuală alianță cu USR pentru alegerile de la Primăria Pitești și candidatura comună cu deputatul Ionuț Moșteanu, informație vehiculată în spațiul public: „Nu, nu cred în această variantă. Deocamdată, noi suntem în faza de desemnare a candidatului PNL. Candidatul PNL cred că va sta în sondaje mai bine decât candidatul USR. Dacă candidatul USR și partidul USR, în urma unei analize și a unei discuții ulterioare, vor dori să sprijine candidatul PNL și să facă o colaborare cu noi, suntem deschiși, putem discuta. Pentru noi, important este ca, în Pitești și în Argeș, să schimbăm odată sensul acesta de pe stânga pe dreapta”, a conchis liderul PNL Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii