Miting de protest al metalurgiștilor în fața sediului Guvernului

de | 14.02.2022 08:04 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Mai multe sindicate din industria metalurgică organizează, luni, un miting de protest în faţa Guvernului, principala revendicare fiind reglementarea pieţei de energie. Acţiunea este organizată de Sindicatul Liber Alro, Sindicatul Alroproduct, Sindicatul UPS, Sindicatul Aluministul, Sindicatul Prelucrarea Aluminiului şi de Sindicatul Alum Tulcea.

Citește și: ANALIZA ACTIVITĂȚILOR DE PREVENIRE ȘI COMBATERE A CORUPȚIEI DESFĂȘURATE DE DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE ÎN ANUL 2021

Organizaţiile sindicale solicită reglementarea pieţei de energie prin limitarea preţurilor la gazele naturale şi energie electrică la valoarea celor din decembrie 2020, pentru cel puţin un an, şi instituirea unei diferenţe de tratament între clienţii non-casnici care nu au beneficiat de ajutor de stat, legiferat prin OUG 81/2019, şi cei care au beneficiat de prevederile acestui act normativ.

De asemenea, sindicatele cer eliminarea exceptării beneficiarilor OUG 81/2019 de la plafonarea preţului energiei electrice şi plafonarea preţului acesteia la maxim750 lei/Mwh

Acest articol este despre: guvern,miting,nemultumiri,protest,sindicate

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole