Misiunile jandarmilor argeșeni în acest sfârșit de săptămână ​

de | 8.11.2021 10:29 | Actualitate

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

 

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 lei.

 

Citește și: Campania „O stradă şi un bust pentru Constantin Stroe în Piteşti!” / ÎPS Calinic: „Iniţiativa este o idee sănătoasă şi folositoare”

În aceeași perioadă de timp, jandarmii au depistat mai multe societăți comerciale care funcționau cu barul deschis, acest lucru fiind interzis prin H.G. 1090/2021. În toate situațiile, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional și a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii