Web Analytics

Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională

de | 12.10.2021 09:30 | Actualitate, Sport

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia din funcția de selecționer al României la conferința de presă de după meciul cu Armenia, din preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor.

La câteva zeci de minute distanță de la încheierea meciului cu Armenia, câștigat cu 1-0 de „tricolori”, Rădoi a apărut în fața jurnaliștilor și i-a anunțat că nu va mai continua la cârma naționalei României după meciurile de luna viitoare, cu Islanda și Liechtenstein.„FRF trebuie să caute selecționer din noiembrie. Indiferent de rezultate, eu nu voi mai continua”, a anunțat Rădoi la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI: Piteşteanul William Văsîi, din nou campion la tenis

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Contractul nu poate fi prelungit fără voia mea, iar Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau de această decizie”, a adăugat tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Rădoi și-a numit succesorul la echipa națională

Întrebat de jurnaliști dacă este sigur de decizie, Rădoi a afirmat că, indiferent dacă va duce naționala la baraj, hotărârea sa va rămâne neschimbată. Întrebat de jurnaliștii prezenți la conferință cine ar putea să ducă România la Campionatul Mondial, Rădoi a răspuns, mai în glumă, mai în serios, că omul potrivit este Cosmin Olăroiu, liber de contract în acest moment.

CITEȘTE ȘI: Telu Stancu, directorul CS Mioveni, după derby-ul CS Mioveni-FC Argeş: „Nu mă aşteptam la un spectacol fotbalistic, dar a fost spectacol frumos în tribune”

„Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș dat nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”, a spus Rădoi, în conferința de presă de la finalul meciului România – Armenia 1-0. 

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii