Web Analytics
scris marți, 09.04.2024

Mircea Lucescu l-a vizitat la pușcărie pe Dănuț Lupu. „Au sărit toți pe el, l-au disperat. Îi promit că n-o să mai vină acolo să mă vadă”

În cele aproape șase luni pe care Dănuț Lupu le-a petrecute în spatele gratiilor, Mircea Lucescu s-a numărat printre cei care au ținut să-i fie alături și, bineînțeles, să-i ridice moralul.

Mircea Lucescu l-a vizitat la pușcărie pe Dănuț Lupu. „Au sărit toți pe el, l-au disperat. Îi promit că n-o să mai vină acolo să mă vadă”

Citește și: ISIS amenință să atace stadioanele unde se joacă meciurile din Champions League

Pentru cei din penitenciar, în schimb, prezența lui „Il Luce” a fost un moment cu totul și cu totul special. Drept dovadă,  l-au „asaltat” pentru poze și autografe. „Pe Mircea Lucescu îl consider ca un tată al meu. Sincer, nu mă așteptam să vină. Chiar glumea că a mers de două ori în viață la pușcărie – pentru Copos și pentru mine – și că speră să nu mai meargă a treia oară. Mi-a zis: „câte ai făcut la viața ta, să ajungi la pușcărie pentru un carnet?”. A stat o oră, atât avea voie. Îi mulțumesc mult pentru efortul pe care l-a făcut, dar l-am simțit că nu era în apele lui. Nu se simțea lejer, îl vedeam că era stingher, nu era locul lui. Au sărit toți pe el, l-au disperat. Îi promit că n-o să mai vină acolo să mă vadă”, a declarat Lupu pentru fanatik.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *