Web Analytics
scris marți, 09.04.2024

ISIS amenință să atace stadioanele unde se joacă meciurile din Champions League

Fundația Al Azaim, un canal media responsabil cu răspândirea comunicatelor grupării jihadiste, a distribuit un mesaj care vorbește de atacuri în toate cele patru locații unde se vor desfășura sferturile de finală din această săptămână: Parc des Princes, Santiago Bernabeu, Metropolitan și Emirates. Mesajul se încheie cu îndemnul „Ucideți-i pe toți!”

ISIS amenință să atace stadioanele unde se joacă meciurile din Champions League

Citește și: Guvernul a eliminat taxa pe concediile medicale pentru anumite categorii de pacienţi

Două dintre meciuri sunt programate marți seară: Arsenal – Bayern Munchen pe stadionul Emirates din Londra și Real Madrid – Manchester City pe Santiago Bernabeu, arena sportivă din capitala spaniolă. Ambele partide încep la ora 22, după fusul orar al României.

La Londra, Met Police, poliția metropolitană a transmis că este „la curent” cu o „aparentă amenințare” din partea ISIS asupra stadioanelor ce găzduiesc meciuri din Liga Campionilor. La rândul lor, autoritățile din Spania au confirmat că sunt „în stare de alertă” și că au activat sistemele de răspuns la pericolul terorist. Se estimează că mai mult de 3.000 de membri ai forțelor de securitate au fost angrenați în dispozitivul pentru meciurile Real Madrid – Manchester City și Atletico – Borussia Dortmund.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *