Web Analytics

Mircea Lucescu, îndurerat de moartea lui Gianluca Vialli: „A fost unul dintre cei mai intelectuali fotbaliști din Italia”

de | 6.01.2023 20:54 | Actualitate, Home, Sport

Italianul Gianluca Vialli, fost fotbalist și antrenor, a murit vineri la vârsta de 58 de ani. Acesta se afla în Anglia, unde primea îngrijiri la o clinică medicală de prestigiu. Vialli a fost diagnosticat cu cancer pancreatic în 2017. Gianluca Vialli a făcut istorie pentru Sampdoria, Juventus și Chelsea. A evoluat pentru Squadra Azzurra la Campionatul Mondial din 1990, unde selecționata lui Azeglio Vicini a terminat pe locul al treilea.

Citește și: O nouă categorie de polițiști va putea aplica amenzi șoferilor

Auzind tragica veste, Mircea Lucescu, actualul antrenor al lui Dynamo Kyev, a mărturisit că a fost afectat de trecerea în neființă a fostului fotbalist. Totodată, Mircea Lucescu a ținut să precizeze că Gianluca Vialli a fost unul dintre cei mai inteligenți jucători din Italia.

Citește și: Anunțul ministrului Alexandru Rafila: antiviralele se vor elibera doar pe bază de rețetă

„Un jucător deosebit, un jucător inteligent. Din păcate a marcat un gol care ne-a eliminat din competiție (n.r. Dinamo – Sampdoria, în sferturile Cupei Cupelor, ediția 1988-1989), Sampdoria era în momentul ăla una dintre cele mai bune echipe ale Italiei.

Am o amintire deosebită pentru Vialli. Era considerat unul dintre cei mai intelectuali fotbaliști din Italia. A fost unul dintre primii care a părăsit Italia și a jucat în campionatul Angliei. Acum doi ani, când Italia a câștigat Campionatul European, el era alături de Mancini ca un conducător al lotului italian”, a declarat Mircea Lucescu pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *