Web Analytics

Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD, noul consilier personal al primarului din Curtea de Argeș

de | 28.04.2021 02:19 | Actualitate, Politica si Administratie

Social-democratul argeșean Mircea Drăghici, a fost angajat de către primarul PSD Constantin Panţurescu, în funcţia de consilier personal.

Mai exact, la şedinţa ordinară a lunii în curs, care va avea loc astăzi, Consiliul Local din Orașul Regal va aproba, sau nu, organigrama Primăriei care cuprinde 78 de posturi, dintre care 61 sunt ocupate, 14 sunt vacante, unul este temporar ocupat şi două sunt temporar vacante.

Astfel, la Cabinetul edilului Constantin Panţurescu sunt angajaţi doi consilieri şi anume: cel pe care l-a avut şi în mandatul anterior, vorbim aici despre Andreea Gheordunescu, şi unul nou, în persoana fostului deputat PSD de Argeș, Mircea Drăghici, care are contract de muncă pe jumătate de normă….

Amintim că, fostul trezorier al PSD a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti în anul 1989, la Facultatea de Subingineri, secţia Automobile. Pregătirea sa a continuat în cadrul Universităţii Piteşti, unde acesta a obţinut calificarea de inginer la Facultatea de Inginerie, secţia Autovehicule Rutiere.

A.N

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Valorilii” … nicicand nu pier . Piei-ar imbecilitatea noastra … dixit !!!