Web Analytics

Mircea Drăghici s-a PREDAT: Poliția l-a dus la penitenciar! Fostul trezorier al PSD va sta în închisoare pentru 5 ani

de | 3.07.2021 09:17 | Actualitate, Politica si Administratie

Mircea Drăghici s-a predat autorităților și a fost dus la penitenciarul Colibași, acolo unde va sta în carantină.

„În ziua de 1 iulie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş – Biroul Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, privind un bărbat de 55 de ani, din Piteşti, condamnat la pedeapsa închisorii pentru cinci ani, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. Bărbatul a fost depus la penitenciar”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

CITESTE SI Mircea Drăghici, fostul trezorier al PSD-Dragnea, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare pentru că și-a cumpărat casă din subvențiile primite de partid

Mircea Drăghici a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare în dosarul privind modul în care PSD a folosit subvențiile de la buget acordate prin Autoritatea Electorală Permanentă. Acesta a fost găsit vinovat pentru delapidare și folosirea subvențiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate.Apropiat al lui Liviu Dragnea, Drăghici este acuzat că, în 2018, și-a însușit 380.000 de euro din subvențiile PSD, pe care i-a folosit pentru a cumpăra un imobil în Pipera.

Decizia, luată de Înalta Curte de Casație și Justiție, este definitivă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Simona, hai, ieși să te lauzi cu realizările PSD-ului!!!

    • Constantine, ca bine le mai zici – ” cu realizarile PSD-lui !!! ” ; dara … „febra galbena” ce face ? Despre obtuzii / sobolani, dihori … ce’ci ?

  2. Toți niște cretini… Mă pregătesc să emigrez…