Web Analytics

Mircea Andrei: „PSD va face majoritate după alegerile locale, însă la Penitenciarul Colibaşi”

de | 16.03.2016 21:46 | Politica si Administratie

# Preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel loveşte din nou!

Vinerea trecută, în cadrul conferinţei de presă săptămânale a Partidului pentru Argeş şi Muscel, președintele acestei noi formațiuni politice, avocatul Mircea Andrei, și-a păstrat brandul. În sensul că a făcut din nou instrucție cu câțiva dintre politicienii care au beneficiat de funcții urmare a votului dat de argeșeni, dar care n-au făcut absolut nimic pentru locuitorii județului care le-au dat aceste dregătorii. 

Dan Drăguțoiu și Mihaela Ivaşcu pe listele CJ, Marin Mărgărit la Primăria Moșoaia

Concomitent cu discursul constant anti-putere și antisistem, care de altfel l-a și impus în postura de adversar nr. 1 al PSD în județul Argeș, Mircea Andrei și-a lansat încă trei candidați în cursa pentru alegerile locale din 5 iunie. Astfel, pe listele pentru Consiliul Judeţean, PAM îi va avea ca şi candidaţi, din partea Piteștiului, pe omul de afaceri Dan Drăguţoiu, iar din partea Câmpulungului pe ziarista Mihaela Ivaşcu. Mircea Andrei l-a prezentat, de asemenea, și pe candidatul PAM la primăria comunei Moșoaia, în persoana fostului consilier județean Marin Mărgărit.

Despre Daniel Constantin și partidul său: „ALDE este o grupare care n-are nici doctrină politică, nici teritorială”

După ce săptămâna trecută l-a ridiculizat pe fostul ministru, actual deputat de Pitești mai mult cu numele, Andrei Gerea, pe motiv că a încercat să speculeze electoral într-o conferință de presă necazul patronului de la Brădet („a băut pisicul lăpticul de Brădet”), a venit acum rândul lui Daniel Constantin, co-președintele ALDE. La fel ca și Gerea, fost ministru și deputat de Pitești mai mult cu numele. „Deocamdată, ALDE este o grupare care nu are nicio doctrină, nici una politică şi nici una teritorială”, a declarat Andrei, care a adăugat că Daniel Constantin a abandonat judeţul Argeş şi că va candida pe listele filialei din Bucureşti tocmai fiindcă n-a mișcat nimic pentru județul care l-a făcut ministru al agriculturii. După ALDE, a venit rândul PSD-ului să fie mitraliat de spiritul caustic al lui Mircea Andrei.

Despre PSD și  Consiliul Județean: „Au un mod al lor de operare, comit infracțiune după infracțiune în legătură cu banul public”

Întrebat de un ziarist dacă PSD va reuși să facă majoritate în Consiliul Județean, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel a răspuns:  „Vor reuşi să facă majoritate, însă la Penitenciarul Colibaşi. În mod tradițional, doar acolo vor reuși să facă majoritate, una din ce în ce mai solidă, la puşcărie, la Colibaşi. Aşa merg ei, cei de la PSD Argeș, au un mod al lor de operare, în care comit infracţiune după infracţiune în legătură cu banul public”.

Despre PSD și Primăria Pitești: „Lupul, unde a mâncat o oaie, se mai întoarce”

În fine, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel a comentat și ezitările PSD în a-și nominaliza candidatul la primăria Pitești.
„La Pitești, PSD nu și-a definitivat metoda prin care va înșela lumea din nou, după mai multe discuții va definitiva metoda prin care va încerca să prostească Piteștiul din nou și atunci va apărea și candidatul. Până la sfîrșitul lunii vom anunța și noi candidatul la Primăria Pitești. Spre deosebire de noi, PSD trebuie să gândească modul de operare. Locul faptei, în cazul PSD, este Piteștiul sau mai bine zis… locul infracțiunii. Lupul, unde a mâncat o oaie, se mai întoarce. Am spus suficient despre Pendiuc și candidatura PSD. Au mâncat oaia timp de 25 de ani la Pitești, cum să nu se întoarcă?”. Vă reamintim că primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, este cercetat penal într-un dosar instrumentat de DNA – structura centrală, dosar ce vizează fapte de corupție cu privire la Serviciul Public de Transport în comun din municipiul Pitești.
Antoniu Neguţ

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii