Web Analytics

Mircea Andrei a devoalat „mafia roşie în halate albe” şi faptul că Tecău şi-a numit protejata în trei consilii de administraţie

de | 2.03.2016 21:49 | Politica si Administratie

# Conferinţă incendiară la Partidul pentru Argeş şi Muscel # Dr. Claudia Radu, care este și consilier la cabinetul președintelui Consiliului Județean, a fost numită președinte al CA de la Spitalul Județean de Urgență în plin scandal al bebelușilor 

La ultima conferință de presă a Partidului pentru Argeș și Muscel, președintele Mircea Andrei a criticat preocupările PSD în plină criză a bebelușilor. Mai exact, a devoalat faptul că președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, în loc să gestioneze problemele de sănătate apărute în județ și care țineau strict de instituția pe care o conduce a avut grijă în primul rând să-și numească protejata, pe doctorița Claudia Radu, care îi este și consilier la cabinet, în fruntea Consiliului de Administrație a Spitalului Județean.

Care sunt cele trei CA-uri cu care și-a cadorisit Tecău consiliera

Liderul P.A.M a mai dezvăluit că doctorița Radu face parte din Consiliile de Administrație a nu mai puțin de trei spitale din Argeș: „Dl. Florin Tecău are o consilieră, pe doamna Claudia Radu, care este medic de profesie. Dna Claudia Radu are ca funcție încadrare actuală consilier cabinet președinte CJ Argeș. Dar pe lângă această funcție are și alte sarcini: președinte al Consiliului de Administrație la Spitalul de Urgență Argeș, numită acum două săptămâni. În plin scandal al copiilor, în plină criză, dl. Tecău și dna Claudia Radu își mai aranjau încă o funcție și o sumă de primit. Președintele unui CA este foarte bine plătit. Dacă nu știați, ea mai este președinte CA al Spitalului Orășenesc Sfântul Spiridon de la Mioveni, președinte CA al Spitalului de boli Cronice Călinești, președinte DGASPC Argeș – Comisia de Evaluare Persoane cu Handicap Adulți, şi consilier în cadrul Primăriei Mioveni. E bine să știe și oamenii din județ cam ce preocupări are președintele Consiliului Județean fix în perioada asta, în care unii mor și părinții își plâng copiii. În loc să treci radical la o altă modalitate de organizare a spitalelor, mai eficientă și să faci ceva pozitiv pentru sistemul sanitar, ca să nu mai moară oameni, fix în mijlocul acestor evenimente dl. Tecău și-a mai numit un om de încredere într-o funcție, ca să mai ia niște bani. De aceea nu merge treaba. Pentru că suntem învățați să furăm mult pentru puțini. PSD-ul reușește să fure mult pentru membrii săi de partid. Iar acest subiect eu îl intitulez mafia roșie în halate albe”, a precizat Mircea Andrei. Președintele Partidului pentru Argeș și Muscel a transmis și un mesaj clar către dr. Claudia Radu, respectiv președintele Florin Tecău: „Îi rog să se gândească singuri dacă merită să stea pe această funcție ori ba. Trebuie să se termine odată și odată cu arendășia PSD asupra județului Argeș”.

Mihai Tudor:  „La Spitalul Județean e mizerie, iar bacteriile sunt imprimate în pereți”

Tot despre criza și problemele medicale din Pitești a vorbit și președintele PAM Pitești, Mihai Tudor, care a insistat încă o dată pe necesitatea construirii unui spital municipal la Pitești: „Este foarte clar pentru Pitești, așa cum Mioveniul reușește să construiască un spital municipal, trebuia ca și la Pitești să se întâmple acest lucru. În programul nostru avem acest fapt, construirea unui spital municipal la Pitești… După părerea mea, Spitalul Județean, care este mult mai vechi decât spitalul de copii ar trebui dărâmat și ridicat unul nou. Nu mai ai ce să faci acolo. Este și mizerie, iar bacteriile sunt imprimate în pereți”, a adăugat Mihai Tudor.
Material realizat de Alex Vlaicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii