Web Analytics

Mioveni: Neavând permis nu a cedat trecerea și a intrat în coliziune cu un alt autoturism

de | 7.01.2021 17:02 | Actualitate

 

În cursul serii de 6 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au intervenit la un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme petrecut la intersecţia dintre str. 1 Mai şi str. Logofăt Stanciu Mihoveanu.

Din verificările preliminarii, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Mioveni, s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe str. 1 Mai, cu direcţia de deplasare către str. Ion Pillat, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ”Cedează trecerea”, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Mioveni, care circula pe str. 1 Mai, din direcţia str. Ion Pillat către str. Logofăt Stanciu Mihoveanu.

 

Citește și Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” a fost branșat la sistemul centralizat de încălzire

 

În urma evenimentului rutier au fost răniţi uşor conducătorul primului autoturism, care nu posedă permis de conducere, precum şi o tânără de 23 de ani, din Topoloveni, pasageră dreapta faţă în acelaşi autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii