Web Analytics

Mioveni. Lucrări de igienizare la punctele de colectare a deșeurilor menajere

de | 25.06.2021 10:02 | Actualitate

Disconfortul generat de mirosul neplăcut emanat de platformele de gunoi din oraș se accentuează mai ales în perioadele caniculare. Pentru a soluționa problema, angajații Serviciului Salubritate efectuează în această perioadă lucrări de igienizare a celor 24 de puncte de colectare a deșeurilor menajere din orașul Mioveni, acțiune care va fi reluată periodic, în vederea asigurării unui climat curat și sănătos pentru noi toți, cu precădere în această perioadă dificilă pe care o traversăm.

CITESTE SI Mioveni: Aproape 2.000 de persoane s-au vaccinat anti-COVID, în cadrul campaniei de imunizare fără programare

Fiecare platformă de colectare a deșeurilor este igienizată și dezinfectată, folosindu-se în acest sens o substanță pe bază de clor, cu proprietăți de degresare puternică.

Facem apel către toți cetățenii să depoziteze sacii de gunoi sau materialele reciclabile numai în spațiile special amenajate și nu în alte zone publice, transmit reprezentanții SEdC Mioveni

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ceea ce fac cei de la Mioveni, foarte bine fac . Huidumele din Capitala … 2 in 1 /sobolan (una cu dantura altu’ cu frizura) bine-ar face sa faca la fel ; Capitala-i a Tarii !