Mioveni: De astăzi se pot depune cereri pentru subvenții la încălzire

de | 1.11.2021 08:45 | Actualitate, Home

 

Serviciul de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni va primi, începând de astăzi, 1 noiembrie 2021, cereri pentru acordarea ajutorului vizând încălzirea locuinţei pentru sezonul rece.

 

Până pe data de 20 noiembrie 2021, cetățenii din Mioveni pot depune formularele pentru ajutorul de încălzire pe 2021. Pentru a primi ajutorul de încălzire solicitanţii trebuie să completeze un formular tip, cu precizarea că de acest ajutor de încălzire pot beneficia persoanele cu venituri mici care au nevoie să-şi acopere integral sau parţial costurile cu încălzirea în timpul sezonului rece. Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă pentru un singur sistem utilizat pentru încălzirea locuinţei, categoriile de ajutoare fiind: ajutor pentru energie termică, ajutor pentru gaze naturale, ajutor pentru energie electrică, ajutor pentru combustibili solizi şi/sau petrolieri.

 

Citește și UPDATE – Omul de afaceri Laurențiu Flororiu și-a pus capăt zilelor din cauza DATORIILOR!

Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se acordă începând cu luna depunerii cererii, pentru cei care au depus documentele până la data de 20 a lunii respective, începând cu luna următoare pentru cei ce au depus documentele după data de 20 a lunii, începând cu luna depunerii cererii pentru beneficiarii de ajutor social al căror drept este stabilit începând cu acea lună, indiferent de data depunerii cererii.

Cererile pot fi descărcate şi de pe site-ul Primărie Mioveni:
https://emioveni.ro/images/stiri/2021/ajutor/cerere_declaratie_rasp_subventie_2021_2022.pdf.
Detalii legate de actele necesare găsiți aici:
https://emioveni.ro/images/stiri/2021/ajutor/energie_pliant.pdf?fbclid=IwAR2lVgRcf5bA6ae0fa4z5fsnfaMCe7g8K-y0YfhGbrtuP9m8kV-7OcfQ5cQ
Depunerea dosarelor se va face la fostul sediu al Centrului Cultural Mioveni (lângă Poliția Locală), după următorul program:
Luni: 09.00-16.00;
Marți: 09.00-17.00;
Miercuri: 09.00-16.00;
Joi: 09.00-17.00;
Vineri: 09.00-14.00.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Bărbat găsit mort în Râul Argeș
Bărbat găsit mort în Râul Argeș

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în Râul Argeș. Potrivit informațiilor, bărbatul a fost dat dispărut de ieri. Mai mulți polițiști și pompieri argeșeni au început căutările încă de ieri după-amiază. Momentan nu se cunosc motivele pentru care bărbatul...

Lidl România inaugurează un magazin în Pitești
Lidl România inaugurează un magazin în Pitești

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Pitești, județul Argeș, pe data de 19 mai. Acesta este situat pe strada Depozitelor, Nr. 17. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea 30 de noi locuri de muncă. ”Noul magazin Lidl din Pitești are o suprafață de...


Loading RSS Feed