UPDATE – Omul de afaceri Laurențiu Flororiu și-a pus capăt zilelor din cauza DATORIILOR!

de | 29.10.2021 10:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

UPDATE – 29.10.2021:

Din primele date, se pare ca omul de afaceri trecea, în ultimele zile, printr-o stare psihică foarte proastă, de natură depresivă. În ultima vreme, acumulase datorii și nu mai găsea o soluție de ieșire, potrivit unor apropiați ai acestuia.

CITEȘTE ȘI: Jurnalistul Mihai Bădescu a fost înmormântat. Drum lin, Mișule!

După pușcăria din Dosarul Permiselor, el s-a reabilitat în mediul de business, dezvoltând afacere după afacere până la un portofoliu de 5 localuri în Pitești. A acumulat însă și datorii foarte multe, acesta ar putea fi motivul pentru care a recurs la gestul său.Poliția a deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții, întrucât sunt și suspiciuni, cea mai mare fiind usa deschisă a apartamentului, după cum spune mama bărbatului.

Știrea inițială:

Laurențiu Floroiu, un cunoscut om de afaceri din Pitești și fost preot, a fost găsit spânzurat. Descoperirea șocantă a fost făcută de mama sa. Tragedia a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. Bărbatul avea multe datorii și acesta ar putea fi motivul pentru care a ales să-și pună capăt zilelor. 

CITEȘTE ȘI: Dragoș Predescu este noul subprefect al județului Argeș

Bărbatul s-a spânzurat în apartamentul lui din cartierul piteștean Exercițiu. Mama lui a fost cea care i-a găsit trupul neînsuflețit. Femeia, care a intrat in stare de șoc, a anunțat autoritățile, dar acestea au ajuns abia după câteva ore bune, iar asta din cauza solicitărilor la cazurile de COVID-19.Nu este singurul necaz care a lovit familia afaceristului piteștean. În urmă cu patru ani a trecut prin drama cumplită a pierderii soției sale, avocatul Dana Floroiu, răspusă de cancer. (Antoniu Neguț)

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...