Web Analytics
scris marți, 30.01.2024

Mioveni: Cercetări finalizate într-un dosar de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și sub influența alcoolului

Polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni au finalizat cerecetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului.

Mioveni: Cercetări finalizate într-un dosar de vătămare corporală din culpă, conducere fără drept și sub influența alcoolului

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 30 decembrie 2023, în jurul orei 21:30, un tânăr de 25 de ani, din Țițești, care conducea un ATV pe strada Nicolae Racoviceanu din Mioveni a provocat un eveniment rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.

Citește și Firmă din Argeș, amendată drastic pe motiv de pază

În urma verificărilor din bazele de date ale Poliției Române a rezultat că cel în cauză nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

De asemenea, în urma analizelor de laborator a rezultat că valoarea alcoolemiei în sânge a fost mai mare decât limita de 0,80 g/l alcool pur în sânge. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *