MIOVENI: Au început lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare în zona Făget

de | 5.09.2021 15:14 | Actualitate, Home

În această săptămână, societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a început lucrarea ce vizează extinderea rețelei de apă potabilă și a celei de canalizare menajeră pe DJ 741 (zona Picnic Făget).

CITEȘTE ȘI: FLORIN CÎŢU: „Guvernul a aprobat Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny”

Instalația nou proiectată vizează îmbunătățirea infrastructurii acestei zone aflată în plină dezvoltare, iar procesul de furnizare a apei potabile pentru utilizatori nu va fi afectat în niciun fel pe durata desfășurării lucrărilor. Lucrările constau în introducerea unei conducte de apă DN 110, pe o distanță de 900 m (de la Complexul de Servicii pentru persoane vârstnice “Sfânta Maria” Colibaşi până la zona de Picnic Făget) și 1.700 m pentru rețeaua de canalizare menajeră de DN 250 (de la Complexul de Servicii pentru persoane vârstnice “Sfânta Maria” Colibaşi până la bazinul stocare apă potabilă Făget).

CITEȘTE ȘI: Propuneri nefundamentate de reorganizare la Ministerul Economiei

Investiția este asigurată cu fonduri de la bugetul local. Noua investiție va soluționa și problemele cauzate de întreruperile în furnizarea serviciului de alimentare cu apă în cartierele Făget și Colibași.
În privința traficului, acesta va fi restricționat pe durata programului de lucru pe o singură bandă.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Se reduce prețul la energie și la gaze
Se reduce prețul la energie și la gaze

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că Guvernul va lua o serie de măsuri pentru facturi prin OUG. El a declarat că la consumatori se va percepe un preț de 0,68 bani/kw oră la factura de curent electric. "Am reuşit să ajungem la un acord astfel încât la energie plafonul...

Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești
Fiesta latino-americană la Filarmonica Pitești

Filarmonica Piteşti organizează joi, 20 ianuarie, de la ora 19:00, în Sala ”Simfonia” a Centrului Multifuncţional, un nou concert simfonic. La pupitrul dirijoral se va afla, în premieră, dirijorul argentinian Ramiro Arista. În program: Arturo Márquez – ”Danzón No. 2”,...