Web Analytics

Mioveni: Articole contrafăcute descoperite de polițiști

de | 18.05.2022 18:47 | Actualitate

În ziua de 17 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Au fost verificate 5 societăți comerciale cu obiect de activitate comercializarea de articole vestimentare, pe raza municipiului Pitești și a orașului Mioveni.

Citește și Pompier lovit mortal de autospeciala de intervenție, pe A1!

În urma verificărilor efectuate, la două societăți comeciale din orașul Mioveni au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 352 articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, șepci, ghiozdane și genți), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *