Web Analytics

Mioveni: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit pachete cu alimente și dulciuri angajaților de la spații verzi

de | 30.04.2021 11:44 | Actualitate

În Săptămâna Mare, cea de dinaintea Învierii Domnului, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a desfășurat o activitate filantropică pentru angajații de la spații verzi, ai orașului Mioveni. Cu această ocazie, Părintele Slujitor, Diaconescu Andrei, de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel a oferit celor angajați, pachete cu alimente și dulciuri.

Când sufletele sunt rănite de patimi grele, când ghearele osândirii de aproapele ne fură toată bucuria de a sta împreună cu cei dragi, când pizma, invidia și altele asemenea acestora ne rod sufletul precum caria roade dintele, Dumnezeu ne întinde mereu funia milosteniei ca să ne ridicăm din nou de la neomenie la omenie, de la tristețe la bucurie, ne învață Sfântul Ioan Gură de Aur.
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune a desfășurat o activitate filantropică pentru cei care lucrează la spațiile verzi din orașul Mioveni. Părintele slujitor Diaconescu Andrei de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, a oferit pachete cu alimente și dulciuri. –Arhiepisopia Argeșului și Muscelului

 

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii