Mioveni: Amendați pentru că fumau în spațiul interior al unui restaurant din centrul orașului

de | 5.01.2021 12:29 | Actualitate

 

Jandarmii argeșeni au vegheat în acest sfârșit de săptămână la asigurarea liniștii cetățenilor și au efectuat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție pe raza județului Argeș.

În cele trei zile libere jandarmii au constatat și sancționat încălcarea legii în peste 50 de situații, valoarea sancțiunilor fiind de peste 13.000 lei. Pe linia combaterii răspândirii virusului Sars-Cov2, jandarmii au sancționat persoanele care nu au purtat masca de protecție sau care nu au putut justifica prezența în spațiul public în intervalul orar 23.00-05.00..

 

Citește și Înmatriculările de autoturisme noi Ford în Romania – scădere de 44% în anul 2020

 

În ziua de 03.01.2021, jandarmii argeșeni care desfășurau o acțiune punctuală pe raza orașului Mioveni au depistat mai multe persoane care fumau în spațiul interior al unui restaurant din zona centrală a orașului.

6 persoane au fost sancționate cu câte 100 de lei fiecare pentru că fumau în spațiul interior iar administratorul restaurantului a fost sancționat cu suma de 5000 de lei pentru că nu a luat măsurile legale de a interzice fumatul.

Reamintim că în urmă cu o săptămână aceeași situație a fost depistată și în municipiul Pitești. Pentru evitarea acestor situații, Jandarmeria Argeș recomandă cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități și nu în ultimul rând, să se gândească la sănătatea lor și a celor din jur.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii