Web Analytics

Mînzînă, scos din sărite de ideea liberalilor cu spitalul municipal: ”Sunt teorii de-a dreptul idioate. Habar n-au ce se întâmplă la un spital!”

de | 17.08.2022 12:20 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Exact după ce președintele Ion Mînzînă vorbise, astăzi, în conferință de presă, despre graficele investițiilor cu finanțare europeană și, în speță, despre extinderea și dotarea Urgențelor de la Spitalul Județean, ziariștii au readus în discuție ideea des vehiculată de liberali privind necesitatea construirii unui spital municipal la Pitești.

Citește și: Fără “Primul ghiozdan”, anul acesta, în Argeș


Or, asta l-a scos din sărite pe liderul PSD Argeș, care a ținut să taxeze ”teoriile de-a dreptul idioate ale anumitor persoane”. Și Ion Mînzînă a adăugat: ”Habar n-au ce se întâmplă la un spital! Ar trebui să cunoască mecanismele prin care funcționează un spital. Știu ei cu ce probleme se confruntă managerii unor unități medicale, ce muncă e acolo, ce probleme au și ce lupte dau în privința finanțării?! E ușor să vorbești că vrei un spital la Pitești. Așa pot spune și eu că vreau o rampă de lansare a rachetelor. Dar la ce mi-ar folosi?! Să-mi spună mie liberalii ăștia, care l-au avut pe genialul ăsta de Câțu și pe celălalt, care au făcut PNRR-ul și au aruncat patru spitale prin țară (…) și abia pe lista lungă am apărut și noi, de ce n-au vorbit ei atunci cu Câțu: Băi, bagă-ne și pe noi cu spitalul acolo, la Pitești!? De ce nu i-au spus atunci?!”

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole