Web Analytics

Minori bănuiți de furturi din gospodării

de | 26.10.2017 09:43 | Actualitate

politie 2017Doi tineri de 19, respectiv 22 de ani au fost reținuți de polițiștii argeșeni pentru sustragerea unor bunuri în valoare de 10.000 de lei din mai multe gospodării din Căteasca. Cei doi bărbați erau ajutați în comiterea furturilor și de doi minori, ambii în vârstă de 17 ani, din Căteasca. Ba mai mult, tânărul de 22 de ani ar fi sustras și un autoturism pe care l-ar fi condus, deși nu avea permis.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, i-au identificat pe M.C.V. de 19 ani, din comuna Căteasca, pe D.M.M., de 22 de ani, din Rătești și pe doi minori, de 17 ani, ambii din comuna Căteasca, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada august – octombrie 2017, cei patru ar fi pătruns în gospodării de pe raza comunei Căteasca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei.
De asemenea, polițiștii au mai stabilit că, D.M.M. ar fi sustras un autoturism de pe raza comunei Căteasca, pe care l-ar fi condus pe raza aceleiași localități, fără a deține permis de conducere auto, iar ulterior l-ar fi abandonat.
Față de M.C.V. și D.M.M., polițiștii au luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii