Web Analytics

Minoră din Argeș, racolată în scopuri sexuale. Un bărbat a fost reținut!

de | 24.05.2022 15:39 | Actualitate

O fată de 15 ani, din Merișani a fost abordată pe Facebook și determinată să întrețină relații sexuale cu un bărbat de 30 de ani. Ulterior, cel în cazuă a fost găsit de polițiști la Vama Nădlac.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, și au reținut un bărbat de 30 de ani, din Merișani.

Citește și: În poliţia argeşeană, ca la nimeni! Vecinul popii din scandalul „Sfeştanie cu petarde”, chemat la poliţie şi întrebat de ce s-a adresat presei

Din cercetări s-a stabilit că, în luna ianuarie a.c., bărbatul ar fi abordat o minoră de 15 ani, prin intermediul unei rețele de socializare și ar fi încercat să o determine să întrețină raporturi sexuale.

Bărbatul a fost depistat la punctul de trecerea a frontierei Nădlac și a fost condus, în baza unui mandat de aducere, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *