Web Analytics

Minor fără permis prins de polițiști pe ATV

de | 7.09.2017 10:15 | Actualitate

soferATVUn adolescent din Argeș a fost prins de polițiștii rutieri de la Curtea de Argeș în timp ce conducea un ATV, deși nu poseda permis de conducere pentru autovehicul.

Minorul, din localitatea Băiculești, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, Biroul Rutier, pe DJ 704H, din Băiculești. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 335 din Codul Penal.

Tot joi, 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, au depistat un șofer care conducea sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul, M.P.C., de 23 de ani, din Pitești, a fost prins de polițiști pe strada Câmpului, din municipiu. Bărbatul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Pitești, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.336 din Codul Penal.
În ultimele 24 de ore, în cadrul acţiunilor pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie, polițiștii rutieri au aplicat, ca urmare a abaterilor constatate, 229 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a acestora este de 62.915 de lei.
Polițiștii rutieri argeșeni au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 15 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii