Web Analytics

Minor din comuna Țițești, reținut pentru tâlhărie

de | 27.11.2017 09:22 | Actualitate

minor talharÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 119 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.190 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 9 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au identificat un minor, de 15 ani, din comuna Țițești bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta este bănuit că în perioada octombrie – noiembrie a.c., ar fi deposedat două persoane, prin acte de violență, de bunuri personale. În una dintre cauze, prejudiciul (un telefon mobil) a fost recuperat și returnat părții vătămate.

Minorul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii