Web Analytics

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti este aproape gata-anunț făcut de Ministrul Transporturilor

de | 13.04.2021 09:39 | Actualitate

Stadiul fizic al lucrărilor la Tronsonul 2 din Drumul Expres Craiova – Piteşti este de 75% şi sunt toate şansele ca acest segment să fie finalizat în 2021, a afirmat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, în timpul vizitei pe care a efectuat-o pe şantierul acestui obiectiv, relatează https://www.digi24.ro.

„Am vrut să mă asigur că suntem în linie dreaptă pentru respectarea promisiunii că vom finaliza Tronsonul 2, anul acesta. Tronsonul 2 este vital pentru ocolirea oraşelor Slatina şi Balş. În prezent, zeci de mii de şoferi pierd ore în trafic în fiecare săptămână pentru traversarea celor două localităţi. Acest calvar se va încheia când deschidem Tronsonul 2”, a spus Drulă.

Ministrul a constatat faptul că stadiul fizic al lucrărilor este de 75% şi că mobilizarea constructorului înseamnă circa 1.400 de lucrători şi 380 utilaje pe şantierul în lucru, se arată în postarea făcută pe pagina de Facebook a Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.

CITEȘTE ȘI Lucrările pentru tronsonul 2 din drumul expres Craiova-Pitești, în desfășurare continuă. Se toarnă primul strat de asfalt

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole