Web Analytics

Ministrul Transportului a venit la Piteşti cu multe promisiuni

de | 3.03.2017 13:37 | Politica si Administratie

ministrii pitesti

În cadrul conferinței de presă desfășurată la sediul PSD Argeș, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a dezbătut toate punctele fierbinţi ale judeţului.

Ministrul Cuc a venit la Piteşti cu multe promisiuni. Conform acestuia toate proiectele importante ale judeţului Argeş vor fi rezolvate.

Pe scurt, Ministrul Cuc a precizat că autostrada Sibiu-Pitești se află în grafic, iar contruirea autostrăzii Pitești-Craiova reprezintă o prioritate. Totodată, ministrul a precizat că a fost scos la licitație studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru Transfăgărășan.

În ceea privește tronsonul Pitești-Câmpulung, ministrul Transportului şi directorul CNAIR, Ştefan Ioniţă, au spus că după 15 martie trebuie să înceapă lucrările. Despre restul de drum, până la Brașov, ministrul Cuc a precizat că există deja autorizație pentru 30 km, jumătate din distanța Câmpulung-Brașov, fiind alocați 109 milioane lei prin buget.

Nici Centura de Vest a municipiului Piteşti nu a scăpat nedezbătut, iar în acest sens ministrul Cuc a subliniat faptul că în acest an se încearcă trecerea obiectivului pe fonduri europene.

Alături de ministrul Transporturilor a fost prezent şi ministrul Cercetării, Şerban Valeca, preşedintele PSD Argeş, directorul CNAIR, Ştefan Ioniţă, dar şi preşedintele CJ Argeş, Dan Manu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii