Web Analytics
scris sâmbătă, 17.06.2023

Ministrul Mediului: “Nu există risc de holeră pe litoralul românesc”

“În ciuda zvonurilor și informațiilor nefondate care s-au perpetuat în ultimele zile în rândul turiștilor și în mass-media, 

Ministrul Mediului: “Nu există risc de holeră pe litoralul românesc”

INSP – Institutul Național de Sănătate Publică, care monitorizează atent calitatea apei în perioada estivală, a anunțat că nu există risc de îmbolnăvire cu holeră în Marea Neagră”, a transmis, astăzi, Ministrul Mediului.

Citește și Proiect la Nucşoara pentru structurile de tip „Landscape”, cu unităţi turistice motorizate

„Românii nu au niciun motiv să își anuleze vacanțele pe litoralul românesc! Știu că zvonurile de risc de contaminare cu holeră s-au răspândit în rândul turiștilor în ultimele zile pe căi neoficiale. Este momentul să punem capăt acestei dezinformări! 

Nu există niciun risc de holeră pe litoral în țara noastră. Situația este atent monitorizată de autorități – Institutul Național de Sănătate Publică, Direcția de Sănătate Publică Constanța și Direcţia de Sănătate Publică Tulcea. Turiștii sunt în siguranță! 

Pe cei care sunt îngrijorați cu privire la riscul epidemiologic, îi sfătuiesc să se informeze din surse oficiale, unde datele sunt actualizate la zi”, a declarat Stefan Radu Oprea, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului. 

👉 Mai multe informații: https://shorturl.at/fxCDN

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită