Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Ministrul italian al Apărării, transportat de urgență la spital, după ce a căzut în timpul unei ședințe

Ministrul italian al Apărării, Guido Crosetto, a fost transportat de urgență la spital, într-o stare gravă, după ce a acuzat stări de rău în timpul unei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare al Italiei.

Ministrul italian al Apărării, transportat de urgență la spital, după ce a căzut în timpul unei ședințe

Ministrul italian al Apărării, Guido Crosetto, a fost transportat de urgență la spital, după ce a acuzat stări de rău, în timpul unei reuniuni a Consiliului Suprem de Apărare al Italiei. Crosetto e cunoscut cu probleme medicale, la inimă, mai precis pericardită, transmite Știripesurse. Citând surse, Rai News din Italia a relatat că întâlnirea prezidată de președintele Sergio Mattarella a discutat chestiuni de apărare și securitate. În urma unei consultații cu un medic, Crosetto a fost dus la Spitalul „San Carlo di Nancy” pentru verificări suplimentare. El e cunoscut cu probleme de sănătate: a fost internat în februarie la aceeași unitate pentru pericardită, o umflare și iritare a membranei subțiri, asemănătoare unui sac, care înconjoară inima.

Citește și: Un bărbat și-a înjunghiat șoția și copiii. Micuții, de 3 și 7 ani, sunt în stare gravă

Guido Crosetto a ajuns la începutul anului la aceeași unitate medicală, fiind cunoscut cu probleme la inimă. În timpul spitalizării din februarie, Crosetto s-a prezentat singur la camera de urgență, acuzând dureri severe în piept. Examinarea coronariană a indicat ulterior o posibilă pericardită, potrivit rainews.it. Potrivit informațiilor, analizele realizate în februarie nu au indicat daune cardiace. Se pare că deși se afla internat în spital, ministrul italian al Apărării a continuat atunci să lucreze la dosarele importante și să mențină contactul cu șeful Statului Major al Apărării, amiralul Giuseppe Cavo Dragone, și cu Cabinetul său. Crosetto este ministru al apărării din 2022 în guvernul de coaliție condus de premierul Giorgia Meloni.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită