Web Analytics

Ministrul Educației primește zilnic amenințări cu moartea! Ce a declarat Sorin Cîmpeanu

de | 29.07.2022 09:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, joi seară, că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea, explicite, mai ales pe parcursul nopţii, însă, acesta a transmis că nu se poate lăsa pradă emoţiilor.

Cîmpeanu a vorbit, joi seară, la Antena 3, despre nevoia de schimbare în sistem. ”Când toată lumea este nemulţumită este momentul unei schimbări radicale. O schimbare radicală de reformă întâmpină o rezistenţă firească, din partea unui sistem care este un sistem inerţial, prin excelenţă”, a transmis ministrul Cîmpeanu, potrivit News.ro. Acesta a explicat că primeşte zilnic mesaje de ameninţare cu moartea.

Citește și: Trei zile și trei nopți de muzică rock

”Eu personal primesc zilnic mesaje de ameninţare cu moartea (…) Construiesc în educaţie, cu multă determinare şi fără să mă las pradă emoţiilor, nu am dreptul să mă las pradă emoţiilor, ca orice cetăţean, din moment ce mi-am asumat schimbarea sistemului de educaţie din România”, a mai adăugat ministrul.

De asemenea, Cîmpeanu a precizat că nu a depus nicio plângere la Poliţie.

Citește și: Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene: România nu a ratat prima cerere de plată pentru 2,56 mld de euro din PNRR

”Faptul că există atât de mare rezistenţă, ne îndreptăţeşte să credem că aceste legi sunt bune. Dacă nu ar fi fost rezistenţă sau dacă toate lumea le-ar fi aplaudat, ar fi fost un semnal de alarmă”, a mai declarat Cîmpeanu.  

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *