Web Analytics

Ministrul Daea a promis o vizită în nordul județului Argeș, la Stoenești

de | 30.09.2022 14:59 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

Ministrul Agriculturii a fost plăcut impresionat de toate produsele etalate la târgul “Rod cu spor” de la Muzeul Golești, în special de cele lactate. Petre Daea a gustat și a cumpărat brânză, urdă și cașcaval de la cele două standuri ale producătorilor care au venit din zona de nord a județului, de la Stoenești. Demnitarul nu a acceptat niciun cadou, plătind absolut tot ce a cerut, fără să se târguiască.

Citește și: Ministrul Agriculturii, la Muzeul Golești: „Lăsați greierii să trăiască”

De asemenea, ministrul le-a promis o vizită la ei acasă producătorilor de la Stoenești: “Este excepțional ce aveți voi aici! O să vin la voi! Nu mă așteptați, că vin!”, a transmis Petre Daea primarului din Stoenești, Paul Marin, dar și producătorilor locali.

Târgul ”Rod cu spor” își propune să încurajeze consumul produselor românești și să mijlocească întâlnirea dintre producători și consumatori, dar și să promoveze produselor românești, tradițiile și obiceiurilor noastre.  Astfel, peste 60 de producători din Argeș și din județele învecinate au venit cu cele mai bune produse și preparate din carne, fructe și legume de sezon, conserve de toamnă – murături, zacuscă și dulceață, lactate și brânzeturi, produse de panificație și patiserie, produse apicole, must și vin.

Bianca Solomon

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *