Web Analytics

Ministra Muncii, internată pentru o zi la Spitalul Judeţean

de | 21.02.2024 17:00 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home

Săptămâna trecută, joi 15 februarie, conducerea PSD a organizat o întâlnire cu câteva sute de pensionari argeșeni la Hotelul Ramada din Pitești, la care au participat ministra Muncii, Simona Bucura Oprescu, alături de primarul Cristian Gentea. Practic, vicepreședintele și secretarul general al filialei. Ședința a durat vreo trei ore, răstimp în care ministra a stat mai mult în picioare, răspunzând întrebărilor venite din sală, din partea seniorilor. Fapt e că seara a acuzat o criză de sciatică, iar a doua zi a fost internată dis-de-dimineață pentru tratament la Spitalul Județean Argeș, pe secția neurochirurgului Mihai Popescu.

Aceasta este și explicația pentru care Simona Bucura Oprescu nu a putut veni vineri la evenimentul ”Porți deschise” de la noul palat administrativ al județului, la care a participat un alt membru al Cabinetului Ciolacu, ministrul Adrian Câciu.
Așadar, ministra Muncii a petrecut toată ziua de vineri în Spitalul Județean Argeș, unde a beneficiat de cel mai bun tratament care a ajutat-o să treacă peste criza de sciatică, dovadă că spre seară s-a externat.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a participat la Bruxelles, la Conferința Ministerială privind venitul minim de incluziune

Citește și Premierul Ciolacu, vicepremierul Neacșu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministra Muncii, Simona Bucura Oprescu și președintele CJ Argeș Ion Mînzînă, au luat pulsul lucrărilor de la Autostrada Sibiu – Pitești

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Un ziar cu multe știri interesante și de ultima ora.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *