Web Analytics
scris joi, 12.10.2023

Ministerul de Externe: Alţi 239 de cetăţeni români au revenit în ţară din Israel

Ministerul de Externe anunţă, joi, că alţi 239 de cetăţeni români au revenit în ţară din Israel, prin intermediul a patru curse aeriene.

Ministerul de Externe: Alţi 239 de cetăţeni români au revenit în ţară din Israel

Ministrul de Externe, Luminiţa Odobescu, anunţă că numărul celor care au revenit în ţară a depăşit 2.000.

”2.035 cetăţeni români au revenit din Israel. ”Continuăm eforturile noastre pentru a aduce în siguranţă cetăţenii români”, a transmis, joi, ministrul de Externe.

Citește și Ziarista Emilia Şercan, despre Stelică Crăciun: “E clar că a fost un pion!”

”În continuarea informaţiilor transmise în contextul deteriorării situaţiei de securitate din Statul Israel şi Fâşia Gaza, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează că, în urma demersurilor constante ale Celulei de Criză a MAE, în cursul după-amiezii zilei de 11 octombrie 2023, respectiv al nopţii dinspre 11 spre 12 octombrie 2023, alţi 239 de cetăţeni români au revenit în siguranţă în România, prin intermediul a patru curse aeriene: o cursă operată de Tarom, o cursă operată de compania istaeliană EL Al şi două curse operate de două companii private”, a transmis, joi, MAE, într=un comunicat de presă.

MAE precizează că echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Tel Aviv şi a Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah şi echipa din cadrul Unităţii de Reacţie Rapidă a Celulei de Criză MAE rămân în continuare pe Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv pentru a acorda asistenţă consulară cetăţenilor români aflaţi pe aeroport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *