Web Analytics

Mii de imunizări în prima zi a maratonului din Argeș

de | 30.10.2021 20:51 | Actualitate

4 argeșeni vaccinați într-un minut, în Argeș! 3000 de oameni au fost imunizați în ultimele 12 ore, în prima zi a Maratonului de vaccinare. 524 dintre ei au primit doza a treia. Au fost cozi la centrele din întreg județul, fie că vorbim despre cele amenajate în municipii sau despre locurile în care imunizarea a fost făcută cu ajutorul caravanelor.

“Am fost prezent astăzi în centre alături de subprefectul Dragoș Predescu și am verificat modul în care se desfășoară procesul de vaccinare.

 

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

 

Mă bucur de deschiderea din ce în ce mai mare a argeșenilor pentru vaccinare și le mulțumesc mult autorităților locale: Domnului primar Cristian Gentea pentru implicarea de care a dat dovadă la Pitești și domnilor Niculaie Dochinoiu, primarul comunei Vedea și Gabriel Popa, edilul localității Albeștii de Argeș. Maratonul continuă și duminică. Îi așteptăm pe argeșeni la centre de la ora 8 până la ora 20. Argeșul se vaccinează!”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Nici de al dracului nu ma vaccinez,asta nu e competiție,cum ati transformat-o ,voi politicienii,si voi jurnaliștii/stele care le faceti sex orașului Gentea si restul.Am făcut armata,acum,35 ani la de contaminare bacteriologica si radioactiva ,si,stiu cum sa ma protejez fara vaccin,si uite ca ca, sunt bine mersi.MAJMUTOILOR.