Web Analytics

Mihail Dorin Bărbuceanu, candidatul PNL la funcţia de primar al oraşului Ştefăneşti: „Cetăţenii să voteze cu responsabilitate, cu gândul că localitatea lor poate să-şi continue proiectele începute”

de | 24.09.2020 13:16 | Politica si Administratie

# Cum credeți că vor vota cetățenii Ștefăneștiului pe 27 septembrie?
– Cu responsabilitate, cu gândul că își doresc o altă administrație decât cea din ultimii patru ani, cu gândul că localitatea lor poate să-și continue proiectele începute, cu gândul că Ștefăneștiul va ajunge acolo unde îi este locul, o localitate căutată în ultimii ani de din ce în ce mai mulți oameni, o localitate în care doresc să trăiască, o localitate unde doresc să-și crească copiii.
# Nominalizați trei mari provocări pentru mandatul viitor.
– Drumuri, apă, canalizare, gaze.
# Faceți o scurtă caracterizare a campaniei electorale. Lumini și umbre…
– Era de așteptat să fie o astfel de campanie electorală. O campanie în care sunt persoane care au știut să-și prezinte avantajele, plusurile, minusurile, realizările, ce doresc să facă, iar pe de altă parte, o campanie în care unii nu au făcut altceva decât să denigreze adversarii politici, să arate ce consideră ei că aceștia nu au făcut sau nu sunt în stare să facă și, sub un stil nou de campanie și sub acoperișul unui nume de pe rețelele de socializare, s-a putut arunca cu mizerii de tot felul, pentru că nu sunt trași la răspundere.
# Ce program aveți în ultimele zile de campanie?
– Programul va fi același pe care l-am făcut și până acum. Acela de a continua să merg din poartă în poartă, acela de a mă prezenta în fața cetățeanului, de a arăta cine sunt, ce pot să fac, ce am făcut și ce doresc să fac în continuare, o campanie curată, o campanie care se adresează cetățenilor care doresc să vadă viitorul frumos al orașului Ștefănești. Repet, Ștefăneștiul este o localitate deosebită, o localitate atractivă, cu istorie, cu trecut, dar și cu prezent, o localitate în care, am spus-o întotdeauna, îmi place să trăiesc.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii