Web Analytics
scris miercuri, 24.04.2024

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, a depus astăzi semnăturile pentru candidatura sa și lista pentru Consiliul Local


„Prin acțiunile în stradă, în comunități, cu ajutorul voluntarilor, Mihai a strâns și depune cu peste 40% mai multe decât primarul în exercițiu. Acesta este semnalul piteștenilor pentru administrația curentă. Oamenii s-au mobilizat să ofere semnăturile, în stradă, fiind angrenați în nevoia de schimbare modului în care orașul este administrat.
Un semnal pe care piteștenii îl transmit în stradă este legat de îngrijorarea lor cu privire la soarta Pădurii Trivale care stă la mila primarului. După o primă decizie a instanței care s-a pronunțat ca pădurea piteștenilor să rămână la statutul de arie protejată, primarul încă în exercițiu a contestat decizia instanței, demonstrând clar că dorința piteștenilor nu are nicio valoare pentru această administrați.
Pentru a-i demonstra primarului încă în exercițiu cât de importantă este conservarea Pădurii Trivale pentru piteșteni, Mihai Coteț a comandat o cercetare sociologică realizată de Novel Research pe un eșantion de peste 600 de piteșteni. Obiectivul acestei cercetări a fost măsurarea dorinței cetățenilor din oraș cu privire la soarta pădurii. Astfel, aceștia au putut răspunde dacă vor ca pădurea să fie transformată în pădure parc sau conservată în arie protejată. 87,5% dintre respondenți și-au arătat clar dorința ca pădurea să fie conservată la statutul de arie protejată. Această proporție covârșitoare este un semnal clar pentru actualul primar să își retragă acțiunea în instanță prin care contestă decizia magistraților de conservare a Pădurii Trivale la statutul de arie protejată. Datele au fost colectate în intervalul 1-16 aprilie 2024 și studiul are o marjă de eroare de 3,5%.

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, a depus astăzi semnăturile pentru candidatura sa și lista pentru Consiliul Local

Citește și Deputatul USR Ionuţ Moşteanu a comis-o: candidează la… primăria Argeş


Cu ocazia depunerii semnăturilor, Mihai Coteț i-a cerut primarului în exercițiu să retragă contestația în instanță și să se supună dorinței cetățenilor. Pe această cale, Mihai Coteț a subliniat că, împreună cu consilierii săi, va continua lupta pentru a proteja pădurea piteștenilor”, se arată în comunicatul de presă al PNL Argeș.

Totul s-a întâmplat în prezența președintei PNL, Alina Gorghiu, și a candidatului la președinția Consiliului Județean Argeș, ex-prefectul Radu Perianu.


Astăzi Mihai Coteț a depus și lista pentru Consiliul Local. Lista este deschisă de Sorin Apostoliceanu, actual consilier local și fost viceprimar al Piteștiului, Cătălina Dumitrașcu și Răzvan Șerbănoiu. Acesta este urmat de Alina Manea, Alexandru Postelnicu, Natalia Dumitrache, Victorița Mitran, Mărioara Bârlogeanu și Marian Ducu precum și de Eduard Tănăsescu pe primele 10 poziții.

În alegerea consiliului, Mihai Coteț a ținut cont de principiul egalității, lista având o premieră pentru Pitești oferind doamnelor un număr egal de locuri. „Consilierii aduc în proiectul pentru Pitești expertiză pe zone precum economie, educație, inginerie, pecum și experitiză juridică. Având o echipă puternică, extrem de bine pregătită, Mihai Coteț vine în fața piteștenilor propunandu-le să facă din Pitești un oraș în care merită să trăiești”, se arată în comunicatul de presă.

Iată lista PNL pentru municipiul Pitești:

1 Cotet Mihai – economist
2 Apostoliceanu Sorin-economist
3 Dumitrașcu Maria Cătălina- profesor
4 Serbanoiu Răzvan Ionuț-inginer –
5 Manea Alina Ramona- profesor
6 Postelnecu Alexandru Florin consilier juridic
7 Dumitrache Natalia – economist
8 Mitran Victorița Luminița – avocat
9 Barlogeanu Mărioara – pensionar
10 Ducu Marin Cătălin – fizician
11 Tănăsescu Efuard Mihail – economist
12 Sirbu Iulian- pensionar
13 Petrescu adriana maria – economist
14 Mierlacioiu Ștefan Viorel – economist
15 Briceag Adriana -profesor
16 Ene Mariana Augustina – profesor
17 Alexandrescu Mihai Alexandru – jurnalist
18 Serban Cristian Gabriel inginer
19 Apostolescu Mihai Cristian-economist
20 Duca Amalia- socio- psiholog
21 Teodoru Georgeta Laura – economist
22 Dinca Cornelia Nina- pensionar
23 Burcea Georgiana Adelina – consilier juridic
24 Constantinoia Robert -economist
25 Georgescu Gheorghe – profesor
26 Popa Gheorghița- inginer
27 Ionescu Florentina Georgeta – consilier juridic
28 Popescu Nicoleta Cătălina – economist
29 Popescu Gheorghe – inspector resurse umane


Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...