Micuţul David Ştefan a făcut primii paşi

de | 9.02.2017 12:51 | Actualitate

5 DavidStefanDavid Ștefan Grigorie, copilul de doar doi anișori care suferă de o boală gravă (amitrofie spinală) și pentru sprijinirea căruia s-a mobilizat întreg orașul Mioveni, a făcut luna aceasta primii pași din viața sa. „Mulțumită eforturilor dumneavoastră, a oamenilor cu suflet mare, în aceste zile David Ștefan, alături de părinții lui, se află la Agostino Gemelli University Polyclinic, din Roma.

Aici, David a trecut printr-o serie de analize și teste medicale, premergătoare începerii tratamentului de specialitate. Micuțul a primit un corset cu o proteză specială, cu ajutorul căreia a putut face primii pași”, anunță primarul Ion Georgescu. Dacă tratamentul experimental va înregistra un rezultat pozitiv în lupta cu boala, acest episod va reprezenta doar începutul unui lung drum spre recuperare. În continuare, familia Grigorie are nevoie de sprijinul dumneavoastră, iar cei care doriți și aveți posibilitatea, puteți dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis la Raiffeisen Bank, pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș
Peste 500 de cazuri noi Covid-19 au fost înregistrate, în Argeș

SITUAȚIA EPIDEMIOLOGICĂ DIN JUDEȚUL ARGEȘ – COVID 19Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 3,88 (ieri 3,32) -persoane...