Web Analytics
scris duminică, 14.08.2022

Microbuz plin cu români, răsturnat în Germania. Două persoane, în stare gravă

Accident extrem de grav în Germania. Un microbuz plin cu români s-a răsturnat, în Germania, după ce a fost izbit de un taxi condus de un șofer drogat. 10 dintre persoanele aflate în microbuz au fost rănite, iar două dintre victime sunt în stare gravă.
Accidentul a avut loc pe A4, între Düren și Langerwehe. Un șofer de taxi în vârstă de 26 de ani a lovit cu viteză microbuzul românilor, în timp ce acesta se afla în depășire. În urma impactului, microbuzul a derapat și s-a răsturnat pe o parte, rulând așa încă aproape 10 metri. O femeie de 37 de ani e în starea cea mai gravă, în vreme ce șoferul de taxi care a provocat accidentul a scăpat aproape nevătămat.

Microbuz plin cu români, răsturnat în Germania. Două persoane, în stare gravă

Citește și: Mesaje de mulțumire pentru pompierii români care ajută la stingerea incendiilor din Franța


Un bărbat de 37 de ani a suferit leziuni abdominale grave și starea lui este, de asemenea, critică. Ceilalți șapte ocupanți și șoferul microbuzului, care are 21 de ani, au fost răniți ușor în urma coliziunii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...