Micii artişti geniali de la Corbeni, medaliaţi pe toate continentele

de | 3.11.2016 17:08 | Cultură

Joi, 27 octombrie, prof. Elena Stoica și copiii-artiști de la Clubul de Pictură „Culoare și vis” din Corbeni au însuflețit simezele Bibliotecii „Dinicu Golescu”. Vernisajul expoziției organizate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, prin grija tandru-părintească a preotului Cosmin Bloju, a fost o sărbătoare din toate punctele de vedere.    
Sărbătoare – expoziția cu tematica împărțită între dimensiuni, cerul zânelor și al altor făpturi diafane și spațiul viu, și el de poveste, al Argeșului, în special cel de la Golești, unde copiii s-au bucurat de atmosfera de tabără de vară. Sărbătoare – vernisajul la care copiii au participat, alături de părinți și de prieteni. Emoționată – prof. Elena Stoica, cea care de o viață, mai întâi la Albești, acum la Corbeni, trăiește anume pentru a-i obișnui pe cei mici să aleagă întotdeauna Frumosul. De altminteri, strădaniile îi sunt răsplătite. Lucrările generațiilor de învățăcei au fost medaliate în toată lumea, multe dintre aceste medalii culese fiind în Extremul Orient.
Prof. Elena Stoica și pictorii visători de la Corbeni au fost susținuți cu dragoste, la vernisaj, de vicepreședinta Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, de directorul Bibliotecii „Dinicu Golescu”, Octavian Mihail Sachelarie, de poeta Magda Grigore.
Denisa Popescu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii