Web Analytics

Micești: Amenzi după ce s-a permis accesul clienților fără certificat verde într-o sală de jocuri de noroc

de | 25.10.2021 17:34 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au acționat în data de 24 octombrie, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă, pe raza de competență, pentru respectarea măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV 2.

A fost identificată o societate comercială cu profil de activitate ”jocuri de noroc”, din comuna Micești, unde s-a constatat că s-a permis accesul clienților, fără ca aceștia să dețină certificat verde.

 

Citește și Argeș: Transportau material lemnos fără proveniență legală

 

În urma abaterilor constatate în cadrul acțiunii, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare totală de 4.500 de lei, dintre care 8 sancțiuni, în valoare de 2.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție, iar 9 sancțiuni, în valoare de 2.500 de lei, pentru nerespectarea restricției de deplasare.

De asemenea, polițiștii au desfășurat acțiuni de prevenire pentru informarea populației despre măsurile instituite cu privire la combaterea răspândirii virusului SARS-COV2.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii