Web Analytics
scris duminică, 03.09.2023

Metaloglobus – FC Argeș 1-1. Piteștenii rămân fără victorie în campionat

Metaloglobus și FC Argeș au terminat la egalitate, scor 1-1, în cadrul etapei a 5-a, din Liga 2. Astfel , piteștenii rămân în ontinuare fără nicio victorie în campionat. Asta după ce miercuri au fost eliminați și din Cupa României de FC Bihor, o echipă de Liga 3.

Metaloglobus – FC Argeș 1-1. Piteștenii rămân fără victorie în campionat

Citește și: Căpitanul Grigore Turda și Costinel Tofan vor să fie lăsați să plece. „Mi-au spus că nu se mai regăsesc sub nicio formă la FC Argeș. Le-am spus clar”


În min. 38, oaspeții dechid scorul. Chatziterzoglou șutează din interiorul careului și-l învinge pe Bucur cu un șut plasat în vinclul din dreapta porții. Cinci minute mai târziu piteștenii egalează.Min. 43, Angelov marchează, după o centrare venită din partea dreaptă a lui Bertrand.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...