Mesajul de condoleanțe al primarului din Bascov la moartea fostului său viceprimar

de | 17.10.2021 09:10 | Actualitate, Home

S-a stins din viață fostul viceprimar al comunei Bascov, Alexandru Ivan. Vestea a fost dată de primarul localității, Gheorghe Stancu,  pe pagina sa de Facebook.  În mesajul său, postat ieri după amiază, edilul a evocat personalitatea și calitățile fostului  colaborator a cărui dispariție o regretă. Ulterior, au curs mesajele de condoleanțe ale prietenilor și locuitorilor.

“Astăzi ne-a părăsit pentru todeauna Alexandru Ivan ,viceprimar al comunei Bascov in perioada anilor 2000-2004;2008-2016,un om care prin valoarea sa profesională și umană ,a contribuit in mod esențial la dezvoltarea și afirmarea comunei Bascov .

La trecerea sa in eternitate ,Sandu Ivan lasă in urma sa amintirile vieții și faptelor sale in mintea si sufletele celor care l-au cunoscut : familie ,prieteni ,colegi .

Am avut bucuria si șansa de a-l cunoaște direct pe Alexandru (Sandu ) Ivan când am lucrat si colaborat cu el în calitatea sa de consilier local si apoi ca viceprimar al comunei Bascov .
In aceasta perioada am cunoscut in el ,un om curat si loial ,cu un puternic simt al dreptății ,echilibrat si fără sa judece colegii ,un om blând ,cumpatat și foarte prietenos !

Dumnezeu să-l odihneasca in pace !”

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate
Grecia impune amenzi persoanelor peste 60 de ani nevaccinate

Grecia a declarat, marţi, că cetăţenii cu vârsta de peste 60 de ani care nu se conformează unui nou ordin de vaccinare împotriva COVID-19 impus de guvern până pe 16 ianuarie vor primi o amendă lunară recurentă de 100 de euro. Citește și: Ordine în dezordine! RAFILA:...

Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României
Calificare istorică: FC Argeș va juca semifinala Cupei României

FC Argeș s-a calificat în semifinalele Cupei României! A trecut de SSU Poli Timișoara, 0-0 la finalul celor două reprize de prelungire, 5-4 la loviturile de departajare. „Sfertul” alb-violet din Cupă s-a jucat într-o atmosferă deosebită. Cei aproximativ 2.000 de...