Web Analytics

Mesajul de condoleanțe al primarului din Bascov la moartea fostului său viceprimar

de | 17.10.2021 09:10 | Actualitate

S-a stins din viață fostul viceprimar al comunei Bascov, Alexandru Ivan. Vestea a fost dată de primarul localității, Gheorghe Stancu,  pe pagina sa de Facebook.  În mesajul său, postat ieri după amiază, edilul a evocat personalitatea și calitățile fostului  colaborator a cărui dispariție o regretă. Ulterior, au curs mesajele de condoleanțe ale prietenilor și locuitorilor.

„Astăzi ne-a părăsit pentru todeauna Alexandru Ivan ,viceprimar al comunei Bascov in perioada anilor 2000-2004;2008-2016,un om care prin valoarea sa profesională și umană ,a contribuit in mod esențial la dezvoltarea și afirmarea comunei Bascov .

La trecerea sa in eternitate ,Sandu Ivan lasă in urma sa amintirile vieții și faptelor sale in mintea si sufletele celor care l-au cunoscut : familie ,prieteni ,colegi .

Am avut bucuria si șansa de a-l cunoaște direct pe Alexandru (Sandu ) Ivan când am lucrat si colaborat cu el în calitatea sa de consilier local si apoi ca viceprimar al comunei Bascov .
In aceasta perioada am cunoscut in el ,un om curat si loial ,cu un puternic simt al dreptății ,echilibrat si fără sa judece colegii ,un om blând ,cumpatat și foarte prietenos !

Dumnezeu să-l odihneasca in pace !”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii