Web Analytics

Mesajul colegilor de la Spitalului Militar Pitești pentru colonelul Rusu care își va îngropa rudele ucise în masacrul de la Bascov

de | 11.08.2022 17:41 | Actualitate, Home

Conducerea Spitalului Militar de Urgență a postat pe pagina de socializare a unității un mesaj de condoleanțe în care se arată alături de col. (rez) Gheorghe Rusu, greu încercat în urma masacrului care a avut loc marți, la Bascov. Colegii au constituit un fond de ajutor pentru ofițerul îndurerat.

Acesta își va îngropa, vineri,12 august, socrii, Aurel și Iulia Lețcan, și pe cumnatul Marius Lețcan. Sâmbătă, 13 august, își va conduce pe ultimul drum soția, Gențiana, și pe micuța lor fiică, Silvia.

Citește și Înmormântările celor cinci victime ale masacrului de la Bascov vor avea loc în două zile: în satul Stejeret și la Pitești

Gheorghe Rusu (48 de ani), ofițer M.Ap.N, este angajat la biroul Personal iar soția sa, pensionară, tot ofițer, a fost biolog la aceeași unitate medicală. Fetița lor, în vârstă de 6 ani, a fost un copil foarte dorit, care s-a născut în urma unor tratamente medicale de durată.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *