Web Analytics

Membrii BPJ al PNL Argeş vor refacerea coaliţiei de dreapta

de | 11.11.2021 13:22 | Actualitate, Politica si Administratie

În contextul negocierilor pentru formarea unei majorități parlamentare care să susțină un nou guvern, membrii Biroului Politic Județean al PNL Argeș au fost consultați cu privire la direcția pe care ar trebui să o adopte Partidul Național Liberal. Marea majoritate a membrilor BPJ Argeș s-a pronunțat pentru refacerea coaliției de dreapta, dintre PNL, USR și UDMR, pentru formarea guvernului.

„Suntem consecvenți și considerăm că cea mai bună soluție este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR și continuarea reformelor promise în campania electorală. O alianță cu PSD ar reprezenta o palmă dată electoratului nostru, care a votat pentru dezvoltarea României și modernizarea instituțiilor statului. Pentru noi sunt importante proiectele Argeșului, care trebuie continuate și duse la bun sfârșit. De aceea considerăm că cea mai bună soluție pentru județ și pentru țară este o guvernare alături de cei de la USR, care să respecte votul dat de români la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

Citește și PNL a votat pentru începerea negocierilor de formare a unui nou guvern cu PSD și UDMR

Deputatul Adrian Miuțescu se interesează de progresul lucrărilor la tronsonul de autostradă Pitești-Curtea de Argeș

De asemenea, săptămâna trecută, deputatul Adrian Miuțescu a mers pe șantierul tronsonului Curtea de Argeș-Pitești al autostrăzii Pitești-Sibiu, unde a vorbit cu reprezentanții constructorului și s-a interesat de stadiul lucrării – una de suflet pentru deputatul liberal argeșean. „Vreau să ne asigurăm că se lucrează, este un proiect extrem de important, pe care îl urmăresc îndeaproape. Din discuțiile avute cu cei de la firmele de pe șantier, se lucrează pe 30-35% din traseu, în diferite zone: la Zigoneni, la Tutana, la Băiculești și în zona Borlești. Avem speranța că acest tronson de autostradă, foarte important pentru economia Argeșului, va fi finalizat în anul 2024”, a declarat deputatul liberal Adrian Miuțescu.
M.S.

Citește și Deputatul Adrian Miuţescu anunţă că se retrage din grupul parlamentar al PNL

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii