Deputatul Adrian Miuţescu anunţă că se retrage din grupul parlamentar al PNL

de | 3.11.2021 23:00 | Actualitate, Politica si Administratie

Deputatul Adrian Miuţescu a anunţat astăzi, 3 Noiembrie 2021, că se retrage din grupul parlamentar al PNL şi devine deputat neafiliat, potrivit Agerpres.

Citește și: Şoc şi groază la PNL Argeş / DNA a ridicat telefonul deputatului Miuţescu şi pe cel al viceprimarului Tofan

“Sunt de 31 de ani membru al Partidului Naţional Liberal, un partid care a pus bazele României moderne şi care a contribuit decisiv la industrializarea ţării, prin doctrina ‘Prin noi înşine’. Datorită voturilor argeşenilor, reprezint în Camera Deputaţilor un judeţ puternic industrializat, care este, în acelaşi timp, leagănul Brătienilor. Am crezut şi cred în continuare în politicile de dreapta, în liberalism, ca singura şansă pentru dezvoltarea judeţului şi a ţării. Am avut convingerea că Partidul Naţional Liberal înseamnă garanţia unei bune guvernări, care poate să asigure dezvoltarea sustenabilă a ţării. Din păcate, de două luni de zile asistăm la o criză politică provocată într-o perioadă când era nevoie de decizii ferme, de o guvernare stabilă şi performanţă. Noua conducere a partidului a impus Partidului Naţional Liberal o agendă departe de problemele reale ale românilor, care se confruntă cu valul 4 al pandemiei, cu creşteri galopante la preţurile carburanţilor şi ale energiei”, îşi motivează el demersul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Adrian Miuţescu spune că actuala conducere a Partidului Naţional Liberal că “pare ruptă complet de interesele electoratului”.

Citește și: Dramă fără margini în familia elevei moarte la liceul din Costeşti / Părinţii nu-şi revin şi merg la cimitir să dea la o parte ţărâna de pe mormântul fetiţei

“Ce face acum aşa-zisa echipă câştigătoare era de neimaginat în urmă cu doar câteva luni, iar negocierile pentru stabilirea unui nou guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie. Nu pot să fiu părtaş la aşa ceva, mai ales că activitatea mea în Parlament este legată de cetăţenii care m-au votat, nu de o conducere a PNL efemeră şi lipsită de orice contact cu realitatea”, afirmă Miuţescu.

El îşi exprimă speranţa ca gestul său să fie înţeles corect şi să reprezinte un semnal de alarmă pentru actuala conducere a partidului, dar şi pentru colegii din teritoriu.

“Nu mă dezic de liberalism, ci doar de conducerea efemeră a acestui partid, care a reuşit în două luni de zile să prăbuşească încrederea românilor în Partidul Naţional Liberal. Voi apăra în continuare interesele argeşenilor în Parlamentul României şi mă voi bate pentru proiectele Argeşului, care au fost prioritizate şi demarate în forţă în timpul Guvernului Orban. Nu părăsesc partidul din care fac parte din ianuarie 1990 şi sper ca, în ceasul al XII-lea, raţiunea să învingă şi noua conducere a Partidului Naţional Liberal să se îndrepte din nou spre nevoile şi problemele reale ale românilor”, adaugă deputatul.

Citește și: A fost incendiată maşina Codruţei Mercea, achitată în dosarul „Podul Căteasca”, fost director în CJ Argeș

Adrian Miuţescu este cel de-al 17-lea parlamentar care demisionează din grupurile parlamentare ale PNL.

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Distribuie!

Articol scris de Cristian Vasile

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Mai puțină politică, mai multă muncă.
    Va tot laudati cu Bratienii.
    Suntem in 2021, lumea moare de foame și voi faceti decât gargară și incasati mii de lei lunar.
    In afară de vorbit, ce stiti să faceți?