Web Analytics

Medicul Tase s-a alăturat echipei PSD Argeș

de | 29.09.2022 09:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cunoscutul medic cardiolog, Adrian Tase s-a înscris în PSD Argeș. Anunțul a fost făcut miercuri, 28 septembrie, la Consiliul Politic Județean, de către președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă. PSD-iștii îi urează medicului succes în activitatea politică și profesională.

„În Consiliul condus de către Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș și deputatul Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș – a fost adoptat Calendarul Județean privind desfășurarea Adunărilor Generale și Conferințelor ordinare la organizațiile municipale, orășenești și locale din județ.

Citește și: Nume noi s-au alăturat organizaţiei PSD Câmpulung

Conferința Județeană de Alegeri a PSD Argeș va avea loc în data de 26.11.2022, conform deciziei luată cu unanimitate de voturi de către membrii CJP de astăzi.

Pe de altă parte, la propunerea președintelui Ion Mînzînă, cunoscutul medic cardiolog piteștean Adrian Tase se alătură echipei PSD Argeș.

Îi urăm bun venit în familia social-democrată și succes în activitatea profesională și politică!”, a transmis PSD Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *